Партнер по барбершопу у Івано-Франківську заволодів бізнесом та замовив побиття? (відео+фото+документи)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

Засновник Барбершоп “BarberQ”, Мустафа Алмзін, що знаходиться у місті Івано-Франківську за адресою вул. Низова, 3 записав відеозвернення в якому повідомив, про підробку його підпису та заволодінні належної частки у бізнесі.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Мустафа Алмзін є вихідцем з Іраку, одружений на українці та проживає в Івано-Франківську. Кілька років тому разом із українським партнером Назаром Рижим відкрив спільний бізнес в Івано-Франківську. Не маючи постійного місця проживання в Україні, Мустафа довірив оформлення усіх юридичних документів своєму бізнес-партнеру, який виявився не порядним у ведені справ і допустив ряд порушень, а саме підробив його підпис у доручені, не оформив офіційно працівників на роботу та не сплачував податки.

також читати: В Івано-Франківську митні брокери на території Митниці жорстоко побили інваліда дитинства (відео+фото)

Коли ж Мустафа дізнався про обман, його партнер почав йому погрожувати та навіть замовив побиття, щоб він виїхав за межі України.

У даний час Мустафа Алмзін з приводу неправомірних дій колишнього партнера по бізнесу звернувся до суду та правоохоронних органів.

Голос ІФ запрошує іншу сторону конфлікту висловити свою позицію на сторінках нашого видання.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.