У Брошневі-Осаді ремонтують каналізаційні мережі (фото)

Новини, Суспільство

Брошнів-Осадський селищний голова Тарас Манорик звертає особливу увагу на стан інфраструктури населених пунктів. Бо це – злободенне питання сьогодення, яке турбує багатьох людей. Якщо, наприклад, прорвало трубу на водогоні, якщо каналізація затоплює підвали…

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Брошнів-інфо.

Минулої суботи за вказівкою селищного голови проводились ремонтні роботи каналізаційної мережі біля 5-поверхових будинків (мікрорайон магазину «Калина» смт Брошнів-Осада). А 4 листопада ц. р. ці роботи було продовжено.

також читати: Шок! Як у Брошнів-Осаді розікрали понад 25 мільйонів гривень…? (відео)

ПП «КІВІ» на замовлення КП «ЖЕК» Брошнів-Осадської селищної ради розпочало проведення ремонтних робіт надвірних каналізаційних мереж, що на території ЗДО «Шовкова косиця». При цьому слід зауважити, що каналізаційна мережа сусідніх багатоповерхових будинків власне іде по території закладу.

«Ремонтні роботи сприятимуть вирішенню проблеми переливу каналізаційних стоків поверх колодязів та у підвальне приміщення, а також буде очищено жирові відкладення у трубах», – пояснив т. в. о. директора КП «ЖЕК» Володимир Стефанишин.

І добре, що робиться все по-газдівськи!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.