Шок! Як у Брошнів-Осаді розікрали понад 25 мільйонів гривень…? (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

До 2020 року у Брошнів-Осадській територіальній громаді ґаздував «міцний» господарник Назарів Іванів. Пан Назарій у селищі Брошнів-Осада  почав колосальну діяльність з будівництва та реконструкції багатьох об’єктів інфраструктури.

Про це передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ. 

Маючі тісні дружні стосунки із колишнім головою ОДА Олегом Гончаруком на Брошнів-Осаду пролився «дощ» з десятків мільйонів гривень. Отож маючи солідні вливання у Брошнів -Осаді почалося масштабне «будівництво», скоріше освоєння коштів.

Вивчаючи це «велике освоєння коштів» його сміло можна назвати «великим крадівництвом», прямо як у діючого президента Зеленського і дивно чому пан Іванів ще не в команді «Зелених», вони ж так схожі у своєму марнотрацтві, піарі та самозакоханому нарцисизмі…

Але повернемося до «нашого золотого руна», а точніше освоєних коштів на «Реконструкції очисних споруд» по вул. Залізничній, 57 в селищі Брошнів-Осада. Згідно із довідкою виданою Департаментом будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури на цьому об’єкті було освоєно 25724483,82 з 64905593,00 грн. з запланованих. І фахівці департаменту не помилилися, гроші були саме освоєні «супер будівельниками», адже коли ми із місцевими фахівцями оглянули об’єкт «реконструкції» то були просто вражені, адже на об’єкті, реконструкція якого мала бути завершена, ще в 2019 році, виконано лишень окремі, незначні роботи.

При огляді об’єкту було встановлено невідповідність виконаних робіт витраченим коштам, що вказує на ймовірну корупційною складовою та крадіжку бюджетних коштів в особливо великих розмірах

Про фантастичні масштаби проведених робіт розповів т.в.о директора КП «ЖЕК» Брошнів-Осадської ОТГ, ветеран війни з російськими окупантами Володимир Стефанишин.

Подробиці у відео від Голос ІФ:

Як ми знаємо із курсу фізики, якщо «в одному місці зникає то в іншому неодмінно з’являється». Отож коли прийшов 2019 рік, а з ним і вибори, гроші широкою рікою полилися на фінансування виборчої кампанії пана Назарія Іваніва та партії «Платформа громад» створеної його товаришем і патроном Олегом Гончаруком.

У даний час селищна рада Брошнів-Осади під головуванням Тараса Манорика, який прийшов на зміну «міцного» господарника Назарія Іваніва від якого залишилося кілька недобудованих об’єктів інфраструктури та мільйонні борги вже кілька місяців підряд безуспішно намагаються отримати від Івано-Франківської ОДА акти виконаних робіт. Однак чиновники не поспішають відкрити таємницю «освоєних» 25 мільйонів  гривень, які знаходяться під «сімома печатками».

Журналісти щоденної онлайн-газети Голос ІФ зважаючи на резонансність події та зважаючи на відсутність зацікавленості правоохоронних органів у відкритті істини у «освоєні» (ймовірно розкраданні) більше 25 мільйонів гривень на «Реконструкції очисних споруд» вирішили провести власне журналістське розслідування.

Це не єдиний об’єкт на якому дивним чином розчинилися гроші громади, наші з Вами гроші…

Далі буде більше.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

 

 

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.