На Коломийщині горіли житловий будинок та літня кухня (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

9 листопада о 21:07 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Княждвір Коломийського району. До місця пожежі одразу ж було направлено вогнеборців МПК селища Печеніжин та 7-ї ДПРЧ.

По прибутті до місця пожежі було встановлено, що виникла пожежа покрівлі житлового будинку. Завдяки професійним діям рятувальників на пожежі було врятовано сусідній житловий будинок. О 21:45 пожежу було локалізовано, а о 22:06 – ліквідовано.

Про цк повідомляє Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській областіпише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

До ліквідації пожежі залучено 2 одиниці техніки та 6 осіб особового складу.

10 листопада о 04:11 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу літньої кухні в місті Коломиї на вулиці Стара дорога. До місця пожежі одразу ж було направлено два відділення 7-ї ДПРЧ. По прибутті до місця пожежі було встановлено, що виникла пожежа покрівлі літньої кухні на площі приблизно 10 м кв. Завдяки професійним діям рятувальників пожежу о 04:23 було локалізовано, а о 04:30 – ліквідовано.
До ліквідації пожежі залучено 2 одиниці техніки та 9 осіб особового складу.
Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.