З’явилися фото нічної масштабної пожежі в Калуші (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Вночі у Калуші згоріли вісім машин та гараж.

Про це в УДСНС Івано-Франківщини розповіли подробиці гасіння пожежі, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

10 листопада о 04:35 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу гаражного приміщення з прибудованим піднавісом на території колишнього пункту металобрухту в місті Калуш на вулиці Промислова.

До місця виклику було негайно направлено вогнеборців Державної пожежно-рятувальної частини № 6 та 23, чергову зміну Оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

На момент прибуття першого пожежно-рятувального підрозділу будівля була повністю охоплена вогнем, в середині якої знаходилось вісім автомобілів. Площа пожежі складала близько 300 м.кв. Існувала загроза перекидання вогню на сусідні будівлі.

Гасіння пожежі ускладнювалося високим пожежним навантаженням, однак рятувальникам вдалось запобігти поширенню вогню.

На пожежі було врятовано одну поруч розташовану будівлю. О 05:04 пожежу було локалізовано, а о 06:00 – ліквідовано.Причина виникнення пожежі встановлюється.

До ліквідації пожежі було залучено 16 чоловік особового складу та 4 одиниць техніки. Постраждалих немає.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.