Біля Івано-Франківська екологічна катастрофа, загинула риба (відео)

Кримінал, Новини, Суспільство

На Прикарпатті біля міського авторинку витекли нечистоти й потрапили в пожежну водойму,  через що загинуло близько 200 кілограм різних видів риб.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Технічний ставок вирили приблизно 30 років тому і він слугує пожежною водоймою, а також у ньому розводять рибу.

Наслідком може бути екологічна катастрофа: вода зі ставка впадає в потічок, який тече до кількох закладів відпочинку, а також — до мікрорайону «Пасічна» в Івано-Франківську, про це розповів  начальник Державного агентства рибного господарства в Івано-Франківській області Любомир Стрембіцький, який виїзжав на місці пригоди.

“Вода в озері стала чорна. Злив дренажу також чорний, тобто вода сама по собі має специфічний запах, і по структурі структурою, і по тому, що вона піниться, швидше за все може бути, ми таке допускаємо, що це був прорив колектора, який відводить з полігону твердих побутових відходів дренажні води”, — каже Любомир Стрембіцький.

У подальшому інформація Любомира Стрембіцького знайшла своє об’єктивне підтвердження.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.