На Вовчинецькому пагорбі встановили три велозупинки (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

Останнім етапом в реалізації проєкту «Управління і використання міських лісів як природної спадщини в містах Дунайського регіону» стало встановлення трьох велозупинок вздовж прокладеного велосипедного маршруту на Вовчинецькому пагорбі.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Департамент інвестиційної політики Івано-Франківської міської ради.

Місцеві жителі ближніх сіл, таких як Вовчинець, Колодіївка, Добровляни, а також велосипедисти, які полюбляють використовувати новостворений маршрут, отримали нові зони, де можна зробити зупинку, перепочити та насолодитися красивими пейзажами.

Проєкт «Управління і використання міських лісів як природної спадщини в містах Дунайського регіону» впроваджується у рамках Дунайської Транснаціональної Програми, що фінансується з фондів ЄС (ЄФРР та ІПВ та ЄІС). Відповідальним партнером за реалізацію заходів проєкту в м.Івано-Франківську є Департамент інвестиційної політики Івано-Франківської міської ради. Більш детальна інформація про проєкт на мікро сайті.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.