Диктант національної єдності в Україні проведе франківецю Юрій Андрухович

Новини, Суспільство

Відомий в Україні та за її межами письменник – іванофранківець Юрій Андрухович читатиме цьогоріч текст традиційного радіодиктанту національної єдності.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на інформацію Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

Нагадаємо, диктант національної єдності в Україні щороку відбувається в День національної єдності, який відзначають у нашій країні 9 листопада. Цьогоріч захід відбуватимуться вже у двадцять перше. Він розпочнеться завтра о 10.00 годині.

«Цьогоріч текст радіодиктанту напише і прочитає в ефірі письменник Юрій Андрухович. Його обрали з кількох претендентів», – зазначають у Департаменті освіти та науки.

Радіодиктант транслюватимуть наживо «Українське радіо», радіо «Культура», телеканал «UA: Перший» та інші платформи Суспільного мовлення. Долучитись до написання запросили також Президента України, народних депутатів, міністрів, Прем’єр-міністра, діячів культури.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.