Сім місяців до мрії: франківець пробіг трансконтинентальний марафон (фото)

Новини, Суспільство

З Європи в Азію й назад.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Франківець Денис Бондарчук-Грита цієї неділі фінішував марафонську дистанцію на 43-му Стамбульському марафоні N Kolay 43. Istanbul Maratonu – єдиному у світі трансконтинентальному марафоні, що проходить одночасно в Європі та Азії.

Чоловік працює менеджером одного з прикарпатських гірськолижних курортів й раніше узагалі не задумувався про участь у марафоні.

“Я завжди був активним, але подоланням марафонської дистанції загорівся вперше рік тому. За деякий час прийшло розуміння, що підготовка необхідна серйозна і я почав шукати кваліфіковану допомогу. Таким чином познайомився з Володимиром Юрчуком та Gutsul Running Club”, – розповів Денис.

Сім  місяців тренувань й спортсмен-любитель фінішував перший марафон за 3:15:37.

“Денис дуже відповідально поставився до тренувань, чітко виконуючи поставлені задачі. Такий підхід дозволив фінішувати Стамбульський марафон з прекрасним часом”, – прокоментував тренер Володимир Юрчук.

Довідково:

Стамбульський марафон – щорічний забіг на марафонську дистанцію в Стамбулі, Туреччина. Офіційна назва – N Kolay Istanbul Maratonu. У марафонському старті та забігах-супутниках беруть участь близько 25 000 атлетів (1 473 учасники завершили марафонську дистанцію у 2020).

Старт та фініш Стамбульського марафону відбувається на проспекті Кеннеді у європейській частині Стамбула. Траса прокладена з європейської частини міста в азійську, перетинаючи затоку Золотий Ріг розвідним Галатським мостом, а протоку Босфор — Мостом мучеників 15 липня.

Основна ж дистанція пролягає берегом Мармурового моря.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.