У Франківську поліцейські зупинили водія “під кайфом” і знайшли у нього наркотики (фото)

Новини, Суспільство

Водія з ознаками наркотичного сп’яніння, що мав при собі ймовірні наркотики виявили патрульні.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Патрульну поліцію Івано-Франківської області.

Вихідними на вулиці Галицькій патрульні помітили та зупинили автомобіль BMW, який рухався з порушенням правил дорожнього руху.

Під час спілкування з 26-річним водієм, інспектори помітили в останнього ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловік погодився пройти освідування. Висновок лікаря — водій перебуває у стані наркотичного сп’яніння.

Спілкуючись з патрульними водій помітно нервував та підозріло себе поводив. Поліцейських така поведінка насторожила.

Інспектори здійснили поверхневу перевірку авто та виявили поліетиленовий пакет та три згортки з речовиною зеленого кольору, схожою на наркотичну.

Інспектори склали на водія адмінматеріали за ст.130 (Керування автомобілем у стані сп’яніння), ст. 126 (Керування без відповідних документів) КУпАП та викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Якщо ви вперше зайшли на YouTube канал Голос ІФ не забудьте підписатися щоб знати першими найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які вам не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.