У лікарнях Івано-Франківська не вистачає кисню для COVID-хворих, – медики

Здоров'я, Новини, Суспільство

У лікарнях Івано-Франківську не вистачає медичного кисню для пацієнтів з COVID-19. Вчора лікарня отримала 1900 літрів кисню за потреби 2500 літрів на день.

Про це заявив керівник міської клінічної лікарні №1 Тарас Василик, повідомляє  щоденна онлайн – газета Голос ІФ посилаючись на трансляцію наради.

“Учора нам і центральній клінічній лікарні поставили 2 тонни кисню, і цього недостатньо. Яка буде ситуація далі – невідомо”, – зазначив Василик.

За його словами, львівський постачальник кисню у жовтні здійснив лише одну поставку для лікарні. Виробник кисню посилається на несправність на підприємстві. З перебоями працює і постачальник з Калуша.

“Зранку ми не знаємо, скільки кисню отримаємо”, – зазначив своєю чергою директор Центральної міської клінічної лікарні Тарас Масляк.
Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.