З’явилися фото і подробиці нічної смертельної ДТП між Бурштином та Галичем (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Внаслідок нічної дорожньо-транспортної пригоди у Бурштинській територіальній громаді загинув пасажир легковика, а водійка зазнала важких травмувань.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на ГУ НП в Івано-Франківській області.

За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження, встановлюються усі обставини події.

Поліцейські встановили, що 29-річна водійка, мешканка Бурштинської ТГ, керуючи автомобілем Mazda 6, рухаючись автодорогою сполученням Н-09 «Мукачево-Львів», не обрала безпечної швидкості руху, не впоралась з керуванням, виїхала на узбіччя дороги, а відтак заїхала в огорожу і врізалась у житловий будинок.

У результаті ДТП 34-річний пасажир, мешканець Бурштина, від отриманих травм помер у лікувальному закладі, а водійка отримала тяжкі тілесні ушкодження. У житловому будинку ніхто не постраждав.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.