За добу бойовики поранили на Донбасі п’ятьох українських військових

Кримінал, Новини

29 жовтня через обстріли ворога п’ятеро українських військовослужбовців дістали поранення на Донбасі.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням штаб ООС.

Воїни перебувають в лікувальному закладі. Стан здоров’я поранених – задовільний.

Як повідомляється, 29 жовтня  з боку російсько-окупаційних військ було  19 порушень режиму припинення вогню, одне з яких – з  забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Поблизу Причепилівки  окупанти вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів, біля Новоселівки – з мінометів калібру 82 мм.

В напрямку Зайцевого найманці двічі використовували автоматичні станкові гранатомети та стрілецьку зброю.

В бік Старогнатівки противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї, в напрямку Катеринівки – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Ворожі війська застосували гранатомети різних систем і стрілецьку зброю біля Майорська та двічі – біля Новотошківського.

Позиції поблизу Водяного на Приазов’ї потрапили під обстріл з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Біля Мар’їнки – з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Російські окупанти задіяли безпілотні літальні апарати, за допомогою яких скинули ВОГ-17 (граната осколкова) в районі Станиці Луганської та Лебединського, та двічі – біля Павлополя. Також неподалік Павлополя ворог два рази стріляв з гранатометів різних систем.

Крім того на Луганщині пролетів ворожий безпілотник, ймовірно “Орлан-10”, з перетином лінії зіткнення.

Українські військові відкривали вогонь у відповідь.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.