У міський транспорт Івано-Франківська пускатимуть без вакцинації та ПЛР-тесту

Новини, Суспільство

З 00.00 год. 30 жовтня 2021 року на території Івано-Франківської області «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

«Згідно із постановою Кабміну №1236, громадський транспорт у червоній зоні працює у звичайному режимі. Вимога одна – кількість пасажирів не повинна перевищувати кількість сидячих місць. Всі пасажири повинні бути у масках. І важливо – маска має закривати і рот, і ніс, – а не бути десь на підборідді чи ще нижче. Діти віком до 12 років можуть не використовувати у громадському транспорті захисні маски. Це по закону, але задля безпеки краще одягати. За проїзд без маски у транспорті поліцейські можуть накласти на людину штраф у розмірі від 170 до 255 грн», – повідомив заступник міського голови Михайло Смушак.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.