Працівники кафедри інфекційних хвороб та епідеміології закликають прикарпатців вакцинуватися від грипу

Здоров'я, Новини, Суспільство

Пандемія COVID-19 не зняла проблеми інших інфекційних захворювань.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Тож працівники кафедри інфекційних хвороб та епідеміології Івано-Франківського національного медичного університету пройшли передсезонну вакцинацію проти грипу, повідомляє пресслужба університету.

«На тлі пандемії люди забувають про існування інших інфекційних захворювань, зокрема про грип, рівень захворюваності на який підвищується у холодну пору року, — говорять викладачі. — Тому вересень-жовтень вважається найоптимальнішим часом для проведення щеплень».

Кафедра інфекційних хвороб та епідеміології наголошує на перевазі профілактики захворювань. Працівники кафедри власним прикладом вирішили заохотити колег, студентів та всіх інших мешканців краю до вакцинації.

В університеті відзначають, що така акція проводиться не вперше. Вже близько 10 років інфекціоністи підтримують цю професійну традицію.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.