Волонтери “Дому Сірка” шукають новий дім для десятьох котів (фото)

Новини, Суспільство

Волонтери “Дому Сірка” шукають нові сім’ї для десятьох котів, які залишилися без господині.

Про це Суспільному розповіла голова організації Наталія Когут, повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

У літньої жінки, яка проживала на вулиці Бельведерській в Івано-Франківську, було 25 своїх котів, також вона годувала бездомних хвостатих на вулиці. Нещодавно 70-літня франківка померла, а тварини залишилися без опікунки.

“Ми дуже часто її підтримували коштом “Дому Сірка”: привозили корми, стерилізували та лікували котиків. Вона мала багато боргів і брала кредити, щоб лікувати тих котів. Наразі не знаю, чи у неї всі кредити закриті, чи незакриті. У квартирі зараз залишилася її сестра”, — розповіла Наталія Когут.

Волонтери "Дому Сірка" шукають новий дім для десяти котів
facebook/Тетяна Котик
Кіт шукає нову сім’ю

Десять котів готові до прилаштування у нові сім’ї, інші ще потребують лікування від інфекцій.

“По суті, там коти, яких вже можна забирати. Вимити, обробити від паразитів і брати собі додому. Десяток кішок мають гарний вигляд і готові до прилаштування. Наразі максимально шукаємо волонтерів, людей, які б цих котів могли порозбирати по сім’ях — одразу надати їм дім або хоча б перетримку, щоб адаптувати їх трохи до інших людей. Вони знали тільки одну господиню і можуть бути трошки асоціальними”, — каже Наталія Когут.

Волонтери "Дому Сірка" шукають новий дім для десяти котів
facebook/Тетяна Котик
Більшість котів — старші п’яти років

Більшість котів — старші п’яти років, розповіла Наталія Когут. Волонтери також потребують вологих і сухих кормів, щоб прогодувати тварин.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.