Із санкційного списку злодіїв в законі виключили одне прізвище: опинилося там випадково

Кримінал, Новини, Політика

Зі списку понад 650 злодіїв в законі, проти яких Рада національної безпеки і оборони України ввела санкції, виключили одне прізвище. Фігурант опинився там випадково.

Про це в коментарі “Громадському” розповів секретар РНБО Олексій Данілов. Видання з посиланням на джерела в правоохоронних органах уточнює, що це Мехак Алексанян, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на OBOZREVATEL.

Данілов не уточнив, як прізвище могло помилково потрапити в список – навмисно чи ні.

Алексанян в 2015 – 2020 роках був депутатом Васильківської міськради Київської області. Також він очолював постійну комісію Васильківської міськради з екологічних і паливно-енергетичних питань (а також питань транспорту, зв’язку та промислової політики).

Сам він розповідав, що живе в Україні 32 роки і займався готельно-ресторанним бізнесом. ЗМІ пишуть, що йдеться про готель “Ярославна” та комплекс “Золотий лев”.

В переліку багато фігурантів були зі схожими прізвищами і майже однаковими паспортними даними. Джерела в РНБО тоді пояснили, що справжніх фігурантів списку може бути в рази менше.

У п’ятницю, 15 жовтня, Данілов заявив, що стосовно понад 100 осіб зі списку санкцій злодіїв в законі допущено помилки. Вони стосувалися прізвищ фігурантів.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.