Коломиян запрошують на виставу Народного драматичного театру ім. В. Симчича “Ім’я Ступки на долонях вічності” (фото)

Новини, Суспільство, Туризм
Народний драматичний театр ім. В. Симчича запрошує коломиян  сьогодні, 17 жовтня, о 18.00 на виставу “Ім’я Ступки на долонях вічності”, присвячену видатному українському акторові Богдану Ступці.

Про це передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на ДзеркалоМедіа.

Автор сценарію та режисер-постановник –Галина Малярчук

У ролі Богдана Ступки та помічник режисера – Ерік Никифорук

Хореограф-постановник – Надія Чаленко
Звукооператор – Богдан Івасюк
Художник по світлу – Богдан Подоляк.
“Ми наважились повернути образ Майстра на декілька хвилин з Вічності, щоб він привідкрив нам завісу свого творчого та особистого життя. Основним прагненням режисера та всіх акторів є донести глядачам, що кожен успіх, особливо творчий, завжди має свою ціну.
Як говорив сам Богдан Ступка: “Слава – товар невигідний, коштує дорого, зберігається погано. Як тільки ти подумав, що ти геній – все, тобі кінець. Кожна нова роль, як білий аркуш паперу. Це щоденна самовіддана праця над собою. А слава – тяжка ніша…
Щоб її пронести треба силу, здоров’я, та мужність …” – йдеться в анонсі.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.