На виїздах з Франківська за один день камери автофіксації швидкості зафіксували 397 порушників

Новини, Суспільство

Впродовж 8 жовтня камери автофіксації перевищення швидкості, які встановили на виїздах з Івано-Франківська, зафіксували 397 порушників.

Про це передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне. 

Речниця патрульної поліції в області Христина Мриглід повідомила, що за вихідні прилади зафіксували 1 715 порушників, які перевищили швидкість на дорозі.

За словами Христини Мриглід, якщо авто рухалося зі швидкістю понад 70 км/год, тоді водій повинен сплатити 340 грн. Якщо ж на спідометрі — понад сотня, то штраф становитиме 1 700 грн. Христина Мриглід каже, якщо порушник погасить штраф за 10 днів, він може платити тільки половину суми. Штраф направляють на адресу власника авто.

8 жовтня в Івано-Франківську запрацювали п’ять відеокамер, які фіксують швидкість автомобілів. Прилади встановили на вулицях Тисменицькій, Коновальця, Крихівецькій та Галицькій.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.