Тільки 27 депутатів підтримали програму підтримки Коломийської ЦРЛ, – Андрій Куничак

Новини, Політика, Суспільство, Туризм
На сесії міської ради, 29 вересня приймалась програма «Сприяння закладу медицини вторинного рівня в Коломийській міській територіальній громаді на 2022-2024 роки».
Це сходи до ковідного відділення Коломийської ЦРЛ, куди щоденно швидка медична допомога привозить хворих на COVID-19 (на жаль – це не єдина проблема нашої лікарні), пише на своїй сторінці у Facebook секретар Коломийської міської ради Андрій Куничак, передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

На сесії міської ради, 29 вересня приймалась програма «Сприяння закладу медицини вторинного рівня в Коломийській міській територіальній громаді на 2022-2024 роки». Загальний обсяг програми становить 32 млн 704 тис грн (значна частина коштів йде на енергоносії).

“В сесійній залі відбулась досить тривала дискусія між депутатами – приймати чи не приймати програму. Хочу наголосити, що в розвиток медицини й не тільки, коли є загроза від ковіду, але й постійно потрібно інвестувати, щоб створити гідні умови для надання якісних медичних послуг для наших громадян”, – пише Куничак.

У моїй передвиборчій програмі, як кандидата у депутати був пункт – “сприяти розвитку та покращувати якість медицини”. Тому я точно буду виконувати всіма можливостями свою передвиборчу обіцянку! – додає Андрій Куничак.

Цього року в ЦРЛ відкрито кабінет під КТ (комп’ютерний томограф), яким уже користуються пацієнти. Тепер на черзі кабінет під МРТ (магнітно-резонансний томограф), відкриті нові стоматологічні кабінети в поліклініці. Ведеться робота, щоб потрапити у державне фінансування реконструкції дитячої лікарні та ще багато іншого, що підніме якість медицини на значно вищий рівень в нашій громаді!

“Роботи багато, але спільними зусиллями ми точно все зможемо”. – підсумовує секретар міськради. – Дякую колегам-депутатам, які підтримали програму – 27 “за”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.