Депутати Франківської райради звернулися до президента та Уряду стосовно критичної ситуації, яка склалася в УДКТІагротранс (відео+документ)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

30 вересня Івано-Франківська районна рада одноголосно підтримала звернення до президента та Уряду України стосовно безпрецедентного порушення конституційних та трудових прав працівників УДКТІагротранс, що в місті Івано-Франківську.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Про проблеми працівників державного підприємства депутатам доповів Ігор Федоришин, голова постійної комісії ради з питань законності, регламенту, депутатської діяльності та етики, розвитку місцевого самоврядуванням на захисту прав людини.

Про порушення конституційних та трудових прав на працю та отримання соціальних гарантій депутатам та присутнім розповів 1-й заступник директора УДКТІагротранс Ростислав Гудзінський.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.