Депутати райради ліквідували телерадіокомпанію з 30-літньою історією

Новини, Суспільство

Депутати Івано-Франківської районної ради своїм рішенням ліквідували комунальне підприємство “Телерадіоорганізація “Тисмениця”.

Відповідне рішення прийняли на сесії 30 вересня, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “Галку“.

Як зазначив голова постійної комісії районної ради з питань законності, регламенту, депутатської діяльності та етики, розвитку місцевого самоврядування та захисту прав людини Ігор Федоришин, причина ліквідації “Тисмениці” – недоцільність подальшої діяльності.

Довідково. Перший вихід в ефір відбувся 10 січня 1991 року. А першу передачу глядачі побачили 8 березня того ж року, що стало історичною подією не тільки для молодої команди, але й для міста. На той час це була народна студія телебачення, яка діяла на території хутрового об’єднання «Тисмениця».

У 1995 році місцеві телевізійники змінюють свою адресу. З хутрофірми перебираються у приміщення міської ради.

Через конфлікт інтересів із міською владою, що виник у 2002 році, та відсутності фінансування з боку останньої, тодішнім керівництвом району Володимиром Семенівим та Миколою Нагорним було прийнято рішення – фінансувати місцеве телебачення виключно із районного бюджету

За 30 років існування студія тричі змінювала свою адресу.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.