У Коломиї розпочали реконструкцію площі Скорботи (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

Сьогодні на позачерговому засіданні виконавчого комітету прийняли рішення про упорядкування площі Скорботи.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на ДзеркалоМедіа.

Як повідомив міський голова Богдан Станіславський, надалі буде розроблено проєкт її реконструкції та розпочнеться його реалізація.

Ініціаторами розгляду питання стали учасники АТО/ООС, які подали звернення до міської ради.

“Водночас роботи було необхідно розпочати негайно. Адже, як встановила спеціальна комісія з аварійності, огородження площі та монумент пам’ятника загрожують мешканцям та гостям Коломиї. Тому сьогодні комунальники, за допомоги небайдужих коломиян, проводять демонтаж паркану довкола площ. Всі ці елементи оглянуться в рамках ремонту щодо можливості подальшого використання.

Маю надію, що незабаром нам вдасться перетворити площу Скорботи на місце, де кожен мешканець Коломийської громади зможе гідно віддати шану героям, які боролися та захищали незалежність України”, – йдеться у дописі.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.