У Івано-Франківську від корупції вакцинували суддів – перевертнів

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

Днями в Івано-Франківську пройшла акція протесту працівників УДКТІагротрас, які вже шостий рік поспіль у наслідок незаконного відчуження майнового комплексу державного підприємства на користь Івано-Франківського окружного адміністративного суду позбавлені конституційного права на працю та отримання зарплат.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Працівники інституту провели акцію протесту та розіграли театралізовану сценку вакцинації суддів – перевертнів від корупції.

Наразі проблему із виплатою зарплат та повернення незаконно відчуженого майна УДКТІагротранс у наслідок корупції у владі та правоохоронних органах України так і не вирішено.

Працівники УДКТІагротранс звертатимуться до міжнародних інституцій у США та ЄС щодо ведення персональних санкцій відносно прем’єр міністра Україні Дениса Шмигаля та Судової адміністрації України за злочинну бездіяльність.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.