У Івано-Франківську люди пікетували адміністративний суд (відео+фото)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

10 вересня о 10:00 год. біля незаконно захопленого в 2016 році адміністративного приміщення УДКТІагротранс на користь Івано-Франківського окружного адміністративного суду за адресою вул. Незалежності, 46 відбулася мирна акція протесту.

Про це  інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

1-й заступник директора інституту Ростислав Гудзінський та юрисконсульт підприємства Володимир Родчук розповіли присутнім на пікеті людям та представникам ЗМІ, про обставини незаконного відчуження державного майна, позбавлення людей конституційного права на працю, отримання зарплат та пенсій.

також читати: Донька сьомий рік на війні, а влада позбавила батька майбутнього! (відео+фото+документ)

У подальшому 1-й заступник директора УДКТІагротранс Ростислав Гудзінський закликав суддів вийти до людей. Однак до мітингувальників прийшов «суддя Петро Череп» який виявся не справжнім суддею, а був актором театралізованої сценки «Вакцинуємо суддів від корупції».

Працівники УДКТІагротранс налаштовані на боротьбу за відновлення конституційних та трудових прав громадян і сподіваються на допомогу українського влади, яка останнім часом допомагає усім націям світу окрім самих українців.

також читати: 232 голоси депутатів “ЗА” відновлення конституційних та трудових прав працівників УДКТІагротранс у Івано-Франківську (відео+фото)

У разі відсутності прогресу зі сторони влади щодо повного розрахунку по заборгованих зарплатах, працівники підприємства будуть звертатися до міжнародних інституцій і інформувати, що в Україні сам суд виступає у ролі  рейдера, а відтак вкладати будь-які інвестиції в державу неможливо, так як інвестори не просто не захищені владою та правоохоронною системою, а можуть стати жертвою ганебних рейдерів у мантіях.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.