Прикарпатська поліціянтка стала переможницею Чемпіонату України з дзюдо (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

Старший інспектор роти поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області старший лейтенант поліції Оксана Типусяк виборола першість у відкритому Чемпіонаті України з дзюдо.

Чемпіонат проходив у Дніпрі у рамках Всеукраїнських ігор серед ветеранів спорту.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на поліцію області.

Упродовж двох днів за перемогу змагалися близько 280 спортсменів. За результатами поєдинків прикарпатська поліціянтка зайняла перше місце у ваговій категорії до 48 кілограмів.

“Я дуже задоволена своїм результатом. Й надалі прагну до нових перемог на наступних змаганнях, які мають відбутися вже невдовзі. Для цього я буду продовжувати тренуватись та вдосконалювати свої навички”,- каже Оксана Типусяк.

Вона є майстром спорту України з дзюдо та самбо, чемпіонкою України з дзюдо та самбо, срібною призеркою Європи та бронзовою призеркою світу з самбо.

Попри щільний графік роботи в поліції, Оксана завжди знаходить час для свого спортивного захоплення, яким займається з 12 років. Крім того, на дозвіллі вона проводить тренування з дзюдо для дошкільнят.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.