У Надвірній відбувся велотур визначними місцями громади

Новини, Суспільство, Туризм

Вчора, 27 вересня, відзначали Всесвітній день туризму. У доволі цікавий спосіб цей день провели у Надвірнянській громаді. 

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на РАІ.

Місцеві велосипедисти вирушили у подорож тутешніми знаковими місцинами, аби вкотре довести –  своє таки ближче.

Люди проїхали понад сорок кілометрів надвірнянськими принадами. Серед учасників велопробігу як досвідчені роверисти, так і новачки.  Одинадцятирічний Максим Боєв таким чином вирішив перевірити власні сили.

А от вісімдесятирічний Остап Мальгівський з велосипедом на «ти». Каже з ним зручніше й скоріше. Пригадує старожил й свій перший ровер – було то у далекому 1963-му.

Неабияк тішиться такому зібранню  й очільник Надвірнянської громади. На своєму двоколісному Зіновій Андрійович вирушає разом з учасниками веломандрівки.

До велотуру приєднались не лише надвірнянці, а мешканці сіл, через які пролягав маршрут. А це Назавизів, Лісна Тарновиця, Парище, Верхній Майдан та інші.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.