Вибори минули і влада забула про обіцянку створити комунальний ринок для людей (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Редакція щоденної онлайн – газети Голос ІФ не вперше висвітлює проблему з відсутністю комунального ринку в мікрорайоні вулиці Коновальця у Івано-Франківську.

На прохання продавців та покупців кореспонденти Голос ІФ поспілкувалися із торгуючими по вул. Коновальця, 100 біля торгового центру «Торба».

За словами людей міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків обіцяв облаштувати у мікрорайоні комунальний ринок, натомість територію колишнього базару забудували «ефективні» власники, а підприємців вигнали на вулицю та позбавили робочих місць.

також читати: Муніципали попри обіцянки розігнали базарчик у Франківську по вул. Коновальця (відео)

Міська влада на запити громадян про створення комунального ринку по вул. Коновальця просто відмовчується, а нікому не потрібне КП Муніципальна інспекція «Добродій» (колишня «Муніципальна Варта»), яка щорічно з’їдає з бюджету міста мільйони гривень ганяють і без того обездолених людей, які у своїй переважній більшості із сіл, які увійшли до Івано-Франківської ОТГ намагаються поправити свій домашній бюджет завдяки продажу продуктів харчування із власних господарств.

також читати: Торгуючі та мешканці вул. Коновальця обурені відсутністю продуктового ринку в їхньому мікрорайоні (відео)

Ідуть роки, а ця проблема, як і тисячі інших Івано-Франківською міською владою нажаль не вирішується.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.