Муніципали попри обіцянки розігнали базарчик у Франківську по вул. Коновальця (відео)

Новини, Суспільство

11 липня Муніціпальна інспекція міста Івано-Франківська розігнала базарчик по вулиці Коновальця, на якому мешканці навколишніх сіл, тепер вже й повноцінні громадяни ОТГ продавали городину, молоко та іншим не хитрим крам.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Торгуючі та мешканці мікрорайону обурюються такою поведінкою муніципалів, адже керівництво міста неодноразово наголошувало, що воно за функціонування ринків у кожному мікрорайоні. Довгі роки по вул. Коновальця працював комунальний ринок. Це було зручно торгуючим та мешканцям мікрорайону, одні додавали до своїх мізерних зарплат та пенсій копійчину, а інші мали до столу свіжу городину. Однак одного дня усю територію до рук прибрали «ефективні» власники –забудовники.

Якщо ви хочете, щоб комунальні ринки у місті івано-Франківську працювали не лишень на папері, а брехунів у владі поменшало негайно підпишіться на канал Голос ІФ і буде вам щастя.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.