У вихідні на Франківщині синоптики прогнозують дощі

Новини, Суспільство

У вихідні на Прикарпатті дощитиме. Про це Суспільному повідомила метеорологиня Івано-Франківського обласного центру з гідрометеорології Ірина Марчук, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ. 

“Завтра ще очікується короткочасний дощ і місцями гроза, а 29 серпня буде хмарна погода та місцями гроза. Температура повітря 28 серпня сягатиме 18-23°C , а 29 серпня – 18-22°C”, – розповіла Ірина Марчук.

Про можливе підняття води у ріках області гідрометеоцентр попередження не отримував, каже синоптикиня.

Як повідомило управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації, до кінця доби 27 серпня та вночі 28 серпня по області та місту очікують грози та град. Рівень небезпечності перший, жовтий.

Перший рівень небезпеки – погодні умови, потенційно небезпечні для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Синоптики рекомендують зберігати підвищену уважність і обережність, стежити за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.