“Виїхав на зустрічну смугу”. На Прикарпатті львів’янин потрапив у ДТП

Кримінал, Новини, Суспільство

27 серпня о 18:33 в Коломийському районі в смт. Отинія трапилась ДТП.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Подія сталась на вул. Галицька, водій автомобіля “Опель Вектра”, гр., 1991 р.н., житель с. Старі Кривотули вул. Проектна Тисменицької ТГ, не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Опель Зафіра», під керуванням гр., 1987 р.н., жителем м. Львів вул. Стрийська. Внаслідок ДТП водій автомобіля “Опель Вектра”, отримав тілесні ушкодження та госпіталізований в травматологічне відділення Коломийської ЦРЛ. Пасажир автомобіля “Опель Вектра”, гр., 1989 р.н., житель с. Старі Кривотули вул. І. Франка, отримав тілесні ушкодження та госпіталізований в травматологічне відділення Коломийської ЦРЛ.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.