У Яремче поліціянти за годину спіймали крадія-рецидивіста

Кримінал, Новини, Суспільство

Працівники поліції затримали 34-річного чоловіка за крадіжку з проникненням у чуже помешкання. За цим фактом розпочато кримінальне провадження і з’ясовують всі обставини. Зловмисника затримано впродовж години.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на поліцію області.

12 серпня, в післяобідню пору, до поліції Яремче надійшло повідомлення про крадіжку з помешкання. Встановлено, що невідомий чоловік проник у чужий гараж, викрав електроінструменти на значну суму коштів, а коли повернулися власники, то крадій з місця події втік.

Потерпілі одразу зателефонували в поліцію. Поліцейські групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативної групи негайно виїхали на місце події, оглянули прилеглу територію і розпочали пошуки.

Упродовж години на одній із вулиць Яремче правоохоронці помітили чоловіка, що підпадав під орієнтування.

Йдеться про 34-річного мешканця Івано-Франківська, який раніше судимий за вчинення аналогічних злочинів. Його затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Франківцю повідомлено про підозру, а невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Максимальне покарання – позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Досудове розслідування триває.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.