Тіна Кароль і гурт KAZKA випустили дуетну пісню “Зірочка” (відео)

Відео-новини, Новини

Композиція стала першим треком з україномовного альбому дуетів “Молода кров”, вихід якого присвячений до 30-річчя Дня Незалежності України.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  “Таблоїд”.

“Пісню “Зірочка” написав Дмитро Ципердюк дуже давно. Вона була неймовірно популярною в моєму рідному місті Івано-Франківську, я слухала її ще школяркою”, – згадує Тіна.

“Завжди вірила, що “Зірочка” – всеукраїнський і міжнародний хіт. Крізь роки мене не полишала думка про те, щоб виконати цю пісню. Я запропонувала групі KAZKA заспівати в дуеті: вони, як ніхто відповідають танцювальному, етнічному, легкому настрою пісні. Саша Заріцька – єдина виконавиця, яка змогла б так невимушено виконати цей майбутній хіт”, – додала Кароль.

“Ми з групою KAZKA пройшли не довгий, але тернистий шлях. І знаємо не з чуток, як складно молодим музикантам доносити свою творчість до багатомільйонної аудиторії. Тому, ми з радістю вирішили підтримати проєкт “Молода кров” і приєднатися до чудової ініціативи Тіни. Ми впевнені, що наш спільний трек “Зірочка” – відмінний старт цього великого і такого важливого для всіх музикантів проєкту”, – прокоментувала Саша Заріцька.

Реліз альбому дуетів “Молода кров” відбудеться 20-го серпня.

Слухайте “Зірочку”:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.