Гідний приклад: у Коломиї зносять самочинну прибудову (фото)

Новини, Суспільство

У Коломиї зносять самовільну прибудову, яка роками перекривала проїзд для жителів одного з будинків на бульварі Лесі Українки.

Про це у соцмережі повідомив очільник Коломийської громади Богдан Станіславський, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Галку”.

“Вже понад чотири роки мешканці одного з будинків на бульварі Лесі Українки були позбавлені проїзду до свого дому. Все через те, що їх сусіди самовільно, без дозволів та з порушеннями просто перекрили дорогу прибудовою до свого будинку. З 2017 року постійними гостями у порушників були інспектори Держархбудконтролю, які склали не один припис з вимогою усунути прибудову.

У 2019 році Івано-Франківський окружний адміністративний суд своїм рішенням вкотре зобов’язав порушників виконати припис ДАБІ та знести добудову. Що вони не зробили. Тому тепер рішення суду виконають примусово. Сьогодні (десятого серпня – ред.) служба виконавчих проваджень разом з ДАБІ прибули на місце та розпочали демонтаж”, – пише Станіславський.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.