Якщо не зупинимо руйнацію історичних об’єктів та свавілля у владі, втратимо державу (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

У державі в який верховенство має не закон, а гроші не буде ні грошей, ні закону, з рештою не буде і держави.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Другий місяць поспіль щоденна онлайн- газета Голос ІФ проводить журналістське розслідування за фактом знищення історичних будівель та пам’ятної дошки видатному прикарпатцеві Михайлові Дяку на території Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ України в місті Івано-Франківську за адресою вул. Національної Гвардії, 3.

За матеріалами журналістського розслідування стало відомо, що керівництво НАВСУ вступивши у змову із посадовцями Івано-Франківської міської ради під виглядом реконструкції вирішили знести історичні будівлі навчальних корпусів та забудувати цю територію житловими будинками.

також читати: Відкрито кримінальне провадження за знищення навчального закладу системи МВС на Прикарпатті (відео + ухвала суду)

Зловмисники діючи таємно захопили частину режимної території Прикарпатського факультету НАВСУ зруйнували історичну будівлю навчального корпусу.

З приводу вчинення ряду посадових злочинів високопосадовцями НАВСУ журналісти Голос ІФ звернулися до поліції, однак працівники МВС укрили цей злочин і відкривати кримінальне провадження прийшлося за допомогою суду.

Однак незважаючи на відкриті кримінальні провадження поліцією та ДБР зловмисники продовжують вчиняти нові кримінальні правопорушення на території захопленого режимного об’єкту. Зокрема невідоми особами було викопано котлован та викрадено і вивезено на вантажівках «КАМАЗ» кілька тон землі.

також читати:Під виглядом “реконструкції” варвари руйнують навчальний заклад системи МВС в Івано-Франківську (відео+фото)

Зважаючи на таку зухвалість високопосадових злочинців журналісти задають владі та суспільству питання чи усвідомлюємо ми, що якщо це свавілля не буде припинено, не відновлено систему управління держави, правоохоронних органів та судів настане час коли у нас, як цю історичну територію вкрадуть державу?

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

А, щоб ніякі високопосадові пройдисвіти не вкрали у нас Україну не забудьте підписатися на канал Голос ІФ і буде вам щастя та добро!  

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.