Ветеранів Прикарпаття, які мають власну справу, запрошують до участі у фестивалі «Пульс Гідності»

Новини, Суспільство

Ветеранів Івано-Франківської області, що є підприємцями, запрошують взяти участь у фестивалі «Пульс Гідності». Там вони матимуть можливість представити свою продукцію або послуги на ярмарку ветеранського підприємництва «Створено Захисниками України».

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Відомо, що фестиваль проходитиме 24 серпня у Києві, на Володимирській гірці.

«Метою цього заходу є можливість кожного регіону України гідно представити продукцію і послуги наших захисників, підтримати їх у розвитку власної справи, а також розказати про власні здобутки на головному святі країни – 30-річчя незалежності України», – зазначили у пресслужбі.

Крім того, під час ярмарку всіх учасників забезпечать облаштованими локаціями для торгівлі та нададуть інформаційну підтримку у популяризації власної продукції.

Для участі у заході необхідно попередньо зареєструватися за посиланням.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.