Рекорд на Прикарпатті: Анна Васюк зафіксувала над головою гантелю вагою 64 кг (фото)

Новини, Суспільство

У селі Ланчині на Прикарпатті відбулося відкриття богатирського сезону. З нагоди 780-річчя селища відбулася міжнародна матчева зустріч з богатирського багатоборства між збірними України та Румунії.

Про це повідомив організатор змагань, рекордсмен України Володимир Пиндус, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Вікна”.

В селищі Ланчин поруч Народного дому відбулась матчева зустріч між збірними командами України та Румунії. Збірна України у складі Олега Пилипяка (Львів), Івана Блінова (Київ) та Романа Винника (Івано-Франківськ) впевнено, з рахунком 4:1, перемогла збірну Румунії.

Зокрема, команди протягнули вантажівку вагою 22 тонни. Першість здобула команда України з результатом 18,07 секунди.

Роман Винник дебютував у богатирському багатобостві та продемонстрував відмінні результати в окремих вправах.

“Впевнений що Прикарпаття невдовзі отримає дуже сильного атлета вагової категорії до 105 кг”, — зазначив Володимир Пиндус.

Родзинкою зустрічі, стало встановлення абсолютного рекорду України. Харків’янка Анна Васюк змогла зафіксувати над головою гантелю вагою 64 кг. Для достовірності гантелю зважили на двох різних вагах). Організатор упевнений, що абсолютний рекорд світу в даній вправі скоро буде належати Ані.

“Я дуже радий, що, не зважаючи на відсутність потужних спонсорів, світову пандемію, Івано-Франківська обласна Федерація Найсильніших атлетів України і перетягування канату організовує міжнародні змагання найвищого рівня на Прикарпатті”, — зазначив Володимир Пиндус.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.