Як змінилося життя на тимчасово окупованому Донбасі!

Новини, Політика, Суспільство

З 2014 року по даний час, частина територій Луганської та Донецької областей є епіцентром військової агресії Російської Федерації проти України. Кадрові військовослужбовці ЗС РФ, порушуючи державний кордон України та міжнародні права, ввели свої війська та важку техніку на територію української держави.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Цей період увійшов в історію як акт російської гібридної військової агресії та відкрив очі світової спільноти на справжню сутність «братнього» народу. Тож, як змінилося життя населення на території окупованого Російською Федерацією Донбасу та хто є зараз по інший бік лінії розмежування?

Якщо бути відвертим, то життя на території тимчасово окупованого Донбасу вже давно наблизилося до критично низької позначки. Незважаючи на те, що на окупованих територіях щодня звучать проросійські ЗМІ та прокремлівські пропагандисти, місцеве населення у власному сприйнятті реальності продовжує підтримувати українські звичаї, традиції та символи, вести жовто-блакитні сторінки в соціальних мережах.

Зі слів місцевих мешканців, прожити на окупованих територіях дуже складно, робочі місця відсутні, пенсії не виплачуються, ціни на продукти та комунальні послуги збільшені у кілька разів, інфраструктура та екологія занепадає. При цьому, багатьом мешканцям довелося звузити коло оточення та з великою обережністю розповідати про свої погляди щодо окупаційної влади.

Підсумовуючи сказане, можна зробити висновок, що окуповані Росією території Донбасу заповнені вигаданою реальністю, а місцевим жителям доводиться з великою силою опиратися викривленій реальності, яку систематично поширюють проросійські ЗМІ. Проте, всі ми розуміємо, що на окупованих територіях Донбасу насправді відбувається військова агресія Російської Федерації і з нетерпінням чекаємо її розплати за воєнні злочини та справедливого правосуддя над усіма, хто до цього причетний.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.