ОСББ “Південний” – куточок Європи в Івано-Франківську (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Кореспонденти щоденної онлайн – газети Голос ІФ на запрошення мешканців ОСББ «Південний» відвідали будинок № -33 по вул. Південний Бульвар в Івано-Франківську.

Один із мешканців будинку Василь Томашевський звертався до поліції із заявою про нібито незаконне використання коштів у сумі 2000 грн. колишнім керівником ОСББ «Південний» Ярославом Богаченко та його дружиною – бухгалтером Марією Богаченко.

Зокрема наші кореспонденти поспілкувалися із колишнім керівником ОСББ «Південний» Ярославом Богаченко та побачили наочно перетворення в будинку та дворі.

Свою думку про суть конфлікту прокоментував і новообраний голова ОСББ «Південний» Богдан Сеньків.

Зазначивши, що грошову операцію колишня бухгалтер здійснила на його прохання і ніяких порушень під час використання коштів у сумі 2000 грн. не було.

Мешканці будинку висловили подяку своєму попередньому голові ОСББ «Південний» Ярославу Богаченко.

На суб’єктивну думку кореспондентів Голос ІФ будинок та двір, який обслуговується ОСББ «Південний» є одним із найкращих у місті Івано-Франківську і приємно відрізняється від сусідніх будинків. Робота мешканців будинку ще раз доводить, що спільними зусиллями можна змінити життя на краще та перетворити місце свого проживання на комфортне – маленький куточок Європи в Івано-Франківську.

Що ж стосується кримінального провадження відкритого за заявою пана Василя Томашевського то в ньому має покласти крапки над «і» слідство.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.