Зеленський: Розпускати Раду поки немає сенсу

Новини, Політика, Суспільство

Президент Володимир Зеленський каже, що сьогодні немає сенсу розпускати Верховну Раду. Про це він заявив на форумі у вівторок.

“Сьогодні Україні потрібна стабільність, тому і закони є такі – деолігархічні або закон про референдум, коли можна спокійно вирішувати питання. Тому є і закон про зняття недоторканності й закон про імпічмент.

Все має регулюватися на законодавчому рівні. Я вважаю, що розпускати сьогодні Верховну Раду немає сенсу з точки зору стабільності”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Інтерфакс-Україна”.

Президент “упевнений у партії “Слуга народу”, яка має підтримати законопроєкт”.

“Є ще і декілька демократичних партій, як вони себе називають. Я думаю, що вони теж мають підтримати цю ініціативу, незважаючи на те, що це була моя ініціатива, а не їхня.

Хоча нехай у майбутньому і скажуть, що це була спільна ініціатива. Нині головне – пройти цей процес. Це цивілізований вихід із-під впливу олігархів – для держави, бізнесу, окремих чиновників і для олігархів”, – додав він.

Водночас Зеленський сказав: “У разі, якщо так трапиться, що парламентарії захочуть перетворитися із законодавців на бізнесменів, то президент очікуватиме підтримки в суспільстві”.

“Тоді у мене буде “план Б”, – резюмував президент.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.