Довибори на Франківщині у Раду. Велика Палата ВСУ не дійшла згоди і оголосила перерву

Новини, Політика

Велика Палата Верховного Суду України оголосила перерву до 5 червня, розглядаючи апеляційні скарги кандидата в народні депутати в одномандатному виборчому округу № 87 Василя Вірастюка, політичної партії “Слуга народу” та Центрвиборчкому на рішення Верховного Суду про скасування протоколу ЦВК від 19 травня 2021 року.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне Карпати.

Вони оскаржують рішення про скасування протоколу ЦВК від 19 травня 2021 року.

“Сьогодні Велика Палата ВСУ повинна була винести рішення, оскільки 26 травня на засіданні сторони судового процесу слухали впродовж майже двох годин. Однак, після п’яти годин обговорення, повернувшись з нарадчої кімнати, судді не змогли дійти одностайності в рішенні через їхню парну кількість”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що саме тому у розгляді справи оголосили перерву до 5 червня.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.