Український репер Kalush зізнався, що мав амфетамінову залежність (відео)

Відео-новини, Новини

Репер Face, фронтмен гурту СКАЙ Олег Собчук та репер KALUSH зізналися, що мали алко- і наркозалежності.

Своїми розповідями вони поділилися в рамках проєкту Анни Міщенко, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  посиланням на сайт “Факти”.

Український репер KALUSH зізнався, що мав амфетамінову залежність.

” Всі десь гуляють, а я закривався у будинку, бо паяє, що б не зірватися, якщо вийду. А якщо вийду — то зірвуся. Немає жодного амфетамінового дня, за яким я сумую. Це шляпа”, — відверто зізнався KALUSH.

Зі свого боку, російський репер Face розповів, що тепер у нього проблеми з психікою.

” Нічим хорошим це не закінчилося для мене, негативно позначилося на психіці, до сих пір від цього страждаю. Тривожні розлади, паніка”, — поділився Face.

Фронтмен гурту СКАЙ Олег Собчук розповів, що він навіть виступав кілька разів п’яним, хоча з боку це виглядало жахливо.

“Кілька разів я виступав п’яним. Не відчуваєш ритму, не відчуваєш нот, тобі здається все офігенним, а потім дивишся записи людей. Це жесть, це соромно, це непрофесійно. Страшно звучить, але я, напевно, був алкоголіком”, — зізнався Олег Собчук.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.