На Калущині лісовоз перекинувся у річку, двоє людей загинули (фото)

Кримінал, Новини

Поліція Івано-Франківщини розслідує смертельну аварію. Унаслідок падіння вантажівки в річку загинуло двоє осіб, ще одна людина — травмована.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення управління з питань цивільного захисту ОДА.

20 травня о 22.01 год. у селі с. Шевченкове, Вигодська ТГ, Калуського району в урочищі Шандри сталась смертельна аварія.

Рятувальниками надали допомогу при ДТП, де лісовоз «КАМАЗ» (з маніпулятором), завантажений деревиною на автодорозі місцевого значення перекинувся з мосту в річку Свіча з висоти орієнтовно 6 м.

Рятувальники провели заходи з деблокування двох загиблих осіб та одного постраждалого, якого в подальшому передано працівникам ШМД та госпіталізовано до КНП Долинської багатопрофільної лікарні.  Всього від ДСНС було залучено 10 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

На місці події працівники поліції проводили слідчі дії.
Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.