У Калуші немовлятам подарували перші вишиванки (відео)

Відео-новини, Суспільство

З подарунками до Дня вишиванки у пологовий будинок завітав міський голова Калуша, його заступники та керівниця місцевого РАЦСу. 

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Вікна.

У Всесвітній день вишиванки 13 немовлят, які перебували у Калуському пологовому будинку, отримали свої перші вишиванки. Такий захід відбувається у прикарпатському містечку вже втретє і заснований у рамках акції “Новонароджені у вишиванці”.

Мер Андрій Найда урочисто вручив пакунки з подарунками мамам сімох дівчат та шістьох хлопців. Серед подарунків також були солодощі та свідоцтва про народження.

“Кожна вишиванка має свій малюночок, який має певний символ. Символи, якщо ми подивимося, і є цей оберіг: символ материства, символ захисту вас. І дай Бог, щоб ці вишиваночки, подаровані вашим дітям, захищали вас, ваших дітей від негараздів. Щоб вони були перш за все здорові, і в майбутньому приносили вам лише одну радість і задоволення”, – зазначив міський голова.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.