23 травня в Івано-Франківську перекриють низку вулиць (список)

Новини, Суспільство

У неділю в Івано-Франківську відзначатимуть День Героїв. У рамках святкування містом пройдуть Марші Слави, через які частину вулиць перекриють для руху транспорту.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на засідання виконавчого комітету 20 травня.

Згідно з рішенням МВК, правоохоронці перекриють рух автотранспорту в необхідних місцях та супроводжуватимуть рух колони з 13:00 під час Маршу Слави Української Повстанської Армії за маршрутом: Міський парк культури та відпочинку ім.Т.Шевченка – вул.Гетьмана Мазепи – вул.Сахарова – вул.Мельника – Меморіальний сквер;

Також хода громадськості з 14:30 пройде за маршрутом: Меморіальний сквер – вул.А.Мельника – вул.Незалежності – Вічевий майдан – вул.Шевченка – Міський парк культури та відпочинку ім.Т.Шевченка. Через неї також перекриють частину вказаних вулиць.

До слова, о 16:00 у міському парку відбудеться історичний бій-реконструкція, присвячений пам’яті депортованих українців. Саме в ці дні 75 років тому вояки УПА спільно з поляками вибили з міста Грубешеве на Волині підрозділ НКВС.

В ході бою-реконструкції буде залучена стрілецька й автоматична зброя, гармата та військова ретро-техніка.

На підготовку заходів з міської казни виділили 66 тисяч 600 гривень.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.