В Івано-Франківську презентували стрічку про “кіборгів”, “Трохи нижче неба” (відео+фото)

Відео-новини, Новини, Політика, Суспільство

17 травня в Івано-Франківському драматичному театрі презентували документальний фільм «Трохи нижче неба».

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Кінострічка про чотирьох кіборгів, військових 80 бригади Збройних сил України, які загинули під час боїв за Донецький аеропорт. На презентацію, завітали військові, представники влади та творці фільму. Також на другому поверсі влаштували тематичну виставку.

Перед початком фільму представники ЗМІ поспілкувалися із учасниками бойових дій, які воювали за нашу свободу, за Україну!

Із привітальними словом виступив голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук

«Надзвичайно велика честь бути разом з вами. Започаткуємо традицію збиратися так частіше. Всім приємного перегляду, гарного спілкування і Слава Україні», – звернувся до глядачів Бойчук.

Продюсер фільму Михайло Ухман, який сам є учасником бойових дій, воював до 2019 року каже: «фільм покликаний об‘єднати Схід з Україною».

«Матеріал для фільму збирали два роки. Фільм – не екшн. Він про внутрішній біль, про переживання матерів. Стрічка не під попкорн», – пояснює Ухман.

Оркестр заграв Марш Нової Армії «Зродились ми з великої години», після чого почався показ стрічки.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.