На франківському озері капітально ремонтують пірс та оглядові майданчики (фото)

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську на міському озері капітально ремонтують центральний пірс та оглядові майданчики.

Роботи розпочали майже місяць тому, повідомили Фіртці в Департаменті благоустрою Івано-Франківської міської ради, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“На даний час вже завершили влаштування огородження на центральному пірсі, підходять до завершення роботи з влаштування покриття на ньому. Активно ведеться підготовка до нанесення поліуретанового покриття на біговій доріжці, зокрема проводиться шліфування бетонної основи”, – зазначають в Департаменті.

В кінці тижня планують нанести поліуретанове покриття, однак через погодні терміни можуть продовжити.

Варто додати, що ремонт замовили у приватного підприємця Віктора Коржака за 1,4 млн грн. Згідно з кошторисом, вартість ремонту (йдеться про замощення плиткою) одного оглядового майданчика коштуватиме 139 тис. грн, центрального пірса – 925 тис. грн. Підрядник надає гарантію на роботи терміном на 3 роки.

Роботи мають закінчити до 31 грудня 2021 року, втім, у разі затримки бюджетного фінансування терміни можуть змінитися.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.