Колишній суперник Ломаченка вбив вагітну коханку

Кримінал, Новини, Суспільство

Колишній суперник Василя Ломаченка на Олімпійських іграх в Лондоні 27-річний Фелікс Вердехо підозрюється у вбивстві.

Боксер з Пуерто-Ріко Фелікс позбувся своєї вагітної коханки. Її впізнали лише за татуюванням, яке дівчина зробила на честь коханого.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на BoxingScene.

Кеішла Родрігес була коханкою боксера, їхній роман тривав кілька років. В кінці квітня Кеішла повідомила Феліксу, що вагітна. Партнер запропонував дівчині зробити аборт. Наступну зустріч пара призначила на минулий четвер, після чого Родрігес вже ніхто не бачив.

Після того як жертва сіла в автомобіль Вердехо, він вдарив її по обличчю, а потім разом зі спільником зв’язав і перетягнув до автомобіля дівчини. Разом зловмисники скинули побите і накачене наркотиками тіло вагітної дівчини з моста. На місці події також виявлені сліди крові і гільза пістолета. Боксер здався поліції визнавши свою вину.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.