У Івано-Франківську ліквідатором вкраденого підприємства буде призначено керівника Мінекономіки Ігоря Петрашка…? (відео+фото+документи)

Відео-новини, Економіка, Кримінал, Новини, Суспільство

21 квітня 2021 року відбулися спільні збори трудового колективу та ППО працівників та пенсіонерів УДКТІагротранс у місті Івано-Франківську.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Зокрема було розглянуто лист -відповідь з міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.  У відповіді чиновники запропонували надати кандидатури голови та членів ліквідаційної комісії з числа працівників УДКТІагротранс, і це при тому, що Міністерство знає, що працівники інституту роками не отримують зарплати у тому числі і з їх вини. Цинізм і зухвалість бездушних владоможців просто зашкалює.

також читати: Адміністративний суд незаконно заволодів приміщенням УДКТІагротран, люди викинуті на вулицю (відео+фото)

1 -й заступник директора УДКТІагротранс Ростислав Гудзінський запитав у присутніх хто хоче стати головою та членами ліквідаційної комісії УДКТІагротрас, однак зважаючи на тотальне безгрошів’я до якого довели злочинні дії влади працівників  не дають їм можливості на громадських засадах вирішувати проблеми, які створила влада.

також читати: УДКТІагротранс, історія пограбування (відео+заява про злочин)

У зв’язку із цим та зважаючи на важкий економічний стан в державі з метою уникнення додаткових витрат на утримання ліквідаційної комісії Ростислав Гудзінський запропонував підтримати на посаду ліквідатора УДКТІагротранс – міністра  розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігоря Петрашка, членів ліквідаційної комісії Ростислав Гудзінський запропонував пану міністру -ліквідатору визначити з числа підлеглих Міністерства. Зекономлені гроші на утриманні ліквідаційної комісії УДКТІагротранс Ростислав Гудзінський запропонував направити на погашення заробітної плати працівникам УДКТІагротранс.

також читати: ОБСЄ шоковане цинічним порушенням прав людини в Івано-Франківську (відео)

Нагадаємо, що сумнозвісне Міністерство замітаючи сліди злочинної діяльності попередників, у 2019 році вирішило ліквідувати державне підприємство, якого де-факто вже не було з 2016 року, призначивши ліквідатором працівника відомства Антона Гребенюка.

також читати: ОБСЄ шоковане цинічним порушенням прав людини в Івано-Франківську (відео)

Однак Антон Гребенюк не виконавши жодного пункту плану -ліквідації УДКТІагротранс просто зник, а Мінекономіки жодним чином не реагує на проблеми людей.

Колектив УДКТІагротранс про бездіяльність українського Уряду по відношенню до простих українців звернулися у міжнародно – правові організації ОБСЄ, ПАСЕ та ООН.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.