Поліція затримала гастролерів, які завдали ножових поранень переселенцю з Донбасу та вчиняли квартирні крадіжки (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

Поліція Прикарпаття розкрила черговий злочин, затримавши квартирників-гастролерів, які намагались обікрасти помешкання франківця та поранили його ножем.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ГУ НП в Івано-Франківській області.

Поліцейські затримали двох одеситів «на гарячому», коли вони вчинили чергову крадіжку з квартири в Івано-Франківську.

Правоохоронці розпочали розшукові заходи і вже за декілька годин на одній із вулиць співробітники карного розшуку обласної поліції у співпраці з колегами Івано-Франківського районного управління та патрульними поліцейськими зупинили затримали підозрюваних.

також читати: Замах на вбивство переселенця з Донбасу у Франківську, калюжі крові на місці події (відео+фото)

Поліцейські встановили, що чоловіки вчинили ряд крадіжок з помешкань франківців та мешканців області. Встановлено, що до квартир зловмисники проникали шляхом підбору ключів та викрадали грошові кошти і золоті вироби.

На цей час зловмисники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання, поліцейські повідомили їм про підозри, а суд невдовзі обере запобіжні заходи.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.